Posted by : admin Tuesday, June 11, 2013


Gambar di akaun Keek Nabila Huda dihentam teruk peminat � Keghairahan kalangan artis wanita untuk menghasilkan video keek peribadi semakin berleluasa sejak akhir-akhir semuanya adalah untuk mendapat perhatian dari blogger dan juga peminat. Jika dulu Sharifah Sakinah dihentam peminat kerana video keeknya yang agak keterlaluan dan berunsur lucah, kini Nabila Huda juga tidak ketinggalan menghasilkan video keek yang lebih hebat dan lebih kontroversi bezanya nabila suka menayangkan badan nya untuk tatapan lelaki diluar sana dalam keadaan yang seksi.9014614218 ca6c9d32df o Gambar Nabila Huda Dihentam Teruk Dari Peminat

Menerusi laman hangat, pemilik blog berkenaan telah berkongsi satu rakaman video keek peribadi yang dimuatnaik oleh Nabila Huda di laman sosial baru-baru ini. Walaupun, video itu hanya berdurasi 35 saat namun ianya telah mendapat banyak respon negatif dari peminat. Antara respon-respon yang cukup pedas ialah seperti yang tertera di bawah.Berikut pula ialah beberapa keping gambar menarik dan cukup kontroversi yang terdapat dalam video keek milik Nabila Huda dimana dalam gambar itu melihatkan nabila sedang terbaring di atas sebuah Katil murahnya. Penulis cukup hairan mengapa dan kenapa semakin ramai artis wanita suka menghasilkan video keek berunsur lucah dan kemudiannya dimuatnaik ke laman sosial.

9014614596 bcc2eb0768 o Gambar Nabila Huda Dihentam Teruk Dari Peminat

9013425727 cb5eece710 o Gambar Nabila Huda Dihentam Teruk Dari Peminat

9014614078 6a0a4872cf o Gambar Nabila Huda Dihentam Teruk Dari Peminat

Adakah ini salah satu contoh yang sewajarnya untuk dicontohi oleh anak-anak muda di luar sana.Lebih lebih lagi perbuatan tersebut datangnya dari Artis Idola mereka?

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Powered by Blogger.

- Copyright © Berita Hangat dan Sensasi Terbaru -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -