Posted by : admin Thursday, July 4, 2013


Gambar mesra Tiz Zaqyah dan Daniel Haziq di Pulau Perhentian - Nampaknya pelakon comel, Tiz Zaqyah kelihatan begitu bahagia dengan kekasihnya, Daniel Haziq ketika bercuti bersama di Pulau Perhentian. Walaupun mereka berdua ditemani oleh beberapa rakan lain namun kemesraan Tiz Zaqyah dan Daniel Haziq cukup menarik perhatian peminat. 

Beberapa keping gambar ini telah dimuatnaik sendiri oleh Tiz Zaqyah di akaun Instagram miliknya. Bagi peminat yang kurang senang dengan gambar seksi dan nakal Tiz Zaqyah itu, jangan cepat melatah kerana Tiz sebelum ini sudah berpesan dan menjelaskan secara terperinci berkenaan perangai sosialnya.

“Itu kehidupan peribadi saya, jangan kacau. Kalau boleh terima, okeylah, tapi jika sebaliknya saya tak mampu berbuat apa-apa. Saya tak nafikan, dari dulu hingga hari ini, saya mahupun kawan-kawan artis yang lain akan bersosial jika kami mempunyai kelapangan.”

Jom layan lagi 6 keping gambar romantik dan mesra Tiz Zaqyah dan Daniel Haziq ketika bercuti bersama-sama dengan beberapa rakan lain di Pulau Perhentian.
Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Powered by Blogger.

- Copyright © Berita Hangat dan Sensasi Terbaru -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -