Posted by : admin Sunday, October 16, 2016

Pada: Isnin, 17 Oktober 2016
Artis Mengandung, Artis Meninggal, Berita Artis, Hamil, Nadiya Nisaa, Pelakon,
Nadiya Nisaa akui beliau sehingga kini masih terkejut dan bersedih atas kehilangan anak yang berusia lapan bulan dalam kandungan dan agak sukar bagi beliau untuk menceritakan lebih lanjut musibah anaknya yang meninggal dalam kandungan.

Bukan keguguran, sebaliknya anak saya meninggal dalam kandungan. Doktor memaklumkan perkara itu ketika saya membuat rutin pemeriksaan.

Siapa yang tidak terkejut dan sedih hingga keluarga terpaksa sorokkan surat khabar. Mereka tidak mahu saya membaca berita saya kehilangan anak. Disebabkan itulah saya tidak dapat menjawab soalan media mengenai perkara ini. Saya sangat sedih dan perlu menjalani rawatan memulihkan semangat ketika berpantang.

Walaubagaimanapun, Nadiya memberitahu beliau redha dengan ketentuan takdir . Buat Nadiya, apa yang berlaku mengajar beliau untuk menjadi seorang yang lebih tabah dan kuat.

Tidak ada apa yang perlu saya ratapi kerana semuanya sudah suratan. Saya terima ujian ini dengan tabah dan perlu menjalani kehidupan seperti biasa.

Saya tahu kes begini pernah berlaku dan sokongan orang-orang di sekeliling terutama keluarga menguatkan lagi semangat saya."katanya memetik Bharian

Tag : Artis Mengandung , Artis Meninggal , Berita Artis , Hamil , Nadiya Nisaa , Pelakon

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Powered by Blogger.

- Copyright © Berita Hangat dan Sensasi Terbaru -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -